Det gør det fordi vi stiller krav til vores ambassadører, ligesom vi stiller krav til os selv, vores råvarer og vores færdige produkter. Vi forventer at vores ambassadører er rigtige dessert elskere med sans for det raffinerede og kvalitet. Derfor vil vi have at man mener det seriøst når man bliver ambassadør for os, da vi også sætter vores lid til vores ambassadørers dømmekraft og smagssanser. Derudover er det jo ikke nogen hemmelighed at det koster penge at udvikle nye produkter og udvide en forretning, så ved at købe et ambassadør bevis, er man også med til at sætte fart på den positive udvikling vi allerede er i gang med. F.eks. er vi siden vi startede, skiftet over til 100% økologiske råvarer, derudover arbejder vi på at udvikle b.la. laktosefri, glutenfrie og flere veganske desserter, ligesom vi løbende arbejder på at hele virksomheden bliver mere bæredygtig.

Så det koster penge at blive ambassadør fordi vi dybest set bare er utålmodige, og gerne vil have endnu flere lækre desserter ud i det danske land hurtigere end det sker nu. Og til det vil vi gerne have al den kvalificerede hjælp vi kan få, og hvem er bedre til at fortælle os om en dessert er god nok, eller hvor vi skal sælge dem, end vores allerstørste og mest kritiske kunder?