Om os

Rørvig Dessert

Kære dessertelsker

Hos Rørvig Dessert laver vi desserter, som du ville lave dem selv. Med masser af kærlighed, personlighed og smag. Og ofte med tanker, der leder dig i retning af mormors æblekage, ferier i Italien, nyplukkede bær fra haven eller hyggelige familietraditioner. Da vi begyndte at drømme om det, der i dag er Rørvig Dessert, var der flere ting, der skulle opfyldes. Vi ville skabe Danmarks bedste arbejdsplads. Det skulle være et rart sted for vores ansatte og os selv. Og vi ville lave noget, som vakte begejstring – også hos vores kunder. Som de dessertelskere vi er, kom den idé hurtigt på banen.

Vi laver alt fra bunden

Når vi siger vi laver alt fra bunden, så mener vi det. Hos os er intet færdigproduceret. Vi bager fx selv vores makroner, vores ladyfingers, kiksen til vores cheesecakes og laver æblekageraspen fra bunden. Nogen vil måske synes, at det lyder besværligt, men vi synes, at det smager bedst sådan. Og så ved vi også altid præcis, hvad vores desserter indeholder. Vi har ikke vores egne høns, hvor vi henter æg, og vi har heller ikke en ko, vi selv malker. Men vi bruger kun gode økologiske produkter. Og vi tilsætter ikke noget for at forlænge holdbarheden. Derfor anbefaler vi også, at du spiser dine desserter inden for nogle dage, hvor de er allermest friske. Men som dessertelskere går vi heller ikke ud fra, at det er noget problem.

Fremstiller som man gør derhjemme

Vi fremstiller alt på samme måde, som man gør derhjemme. Det hele bliver lavet fra bunden, og smagen er det absolut vigtigste. Udseendet er selvfølgelig også vigtigt, men det kommer i anden række. Vi er glade for desserter. Vi er glade for at stå i et køkken. Og vi er glade for at give gode smagsoplevelser. Så hvis der skal sættes en titel på, er vi nok nærmere passionerede husmødre.

Alle vores desserter er 100 % økologiske. Men det er alt andet vi laver også. I vores køkken har vi simpelthen ikke andet end økologiske råvarer.

For os er det et naturligt valg.

Skal du også prøve vores desserter?

Se dem her