Om os

Vi laver alt fra bunden, hvilket kan tolkes på mange måder. Vi har ikke vores egne høns hvor vi henter æg, og vi har heller ikke en ko vi selv malker.

Men da mange af vores opskrifter er fra vores forældre eller bedsteforældre, tilbereder vi på samme måde som de i sin tid gjorde. Vi bruger gode råvarer, allerhelst økologiske, holder fokus på bæredygtighed og brug af lokale råvarer. Vi bruger den tid der skal bruges, for at lave den bedste dessert.

Du vil aldrig finde færdig flødeskum på dåse eller færdigblandinger til bagværk hos os, vi laver nemlig alt som var det til os selv. Og vi er meget kræsne på det punkt!

Kort sagt sætter vi stor pris på god gammeldags kvalitet, og det er det der er målet for os, hver dag. Og ikke kun når vi taler om vores produkter, men også den arbejdsplads vi er ved at bygge op, og ikke mindst måden vi behandler og servicerer vores kunder.

Vores desserter leveres i rigtige glas, da vi mener det er mere bæredygtigt end plast der blot smides bort efter brug. På vores facebookside kan du se gode idéer til genbrug af glasset, og vi bliver også glade hvis du vil vise os dine gode idéer til genbrug af glasset.