Bunden er nået

Vi er desværre nået til vejs ende. Efter en svær kamp med coronaen, troede vi at vi havde lysere tider forude. Det ved vi nu, ikke er tilfældet, og derfor er den sidste Rørvig Dessert lavet. Vi havde en drøm om at lave noget lækkert af den bedste kvalitet, af de bedste råvarer, som gjorde os glade mens vi lavede det, og vores kunder glade når de spiste det. Samtidig skulle det være den bedste arbejdsplads. Noget af det lykkedes, og vi har på vejen gjort alt hvad vi kunne for at opfylde drømmen. Nu er det desværre slut og vi har kun tilbage at sige tak til alle venner og familie der har hjulpet utrolig meget undervejs. Tak til vores gode kollegaer der red med på drømmen og hjalp os med at skabe en dejlig arbejdsplads. Tak til leverandører og forhandlere der bakkede op og hjalp os godt på vej undervejs. Og tak til dig der købte vores desserter, vi håber du fik en dejlig oplevelse, der var bedre end forventet. Det var det vi drømte om.
Christina & Morten

Vores økologiske desserter

Intet unødvendigt tilsat, bare en god opskrift og gode råvarer

Brasiliansk chokoladekage

Vores bud på den brasilianske national-dessert

Fyldig chokoladekage med chokolade-karamel, friskpresset appelsinsaft, brasiliansk rom og chokolade-glasur. Lækker snasket. Opskriften stammer fra gode venner, med rødder i Brasilien. Nydes bedst når den er stuetemperatur.

Indeholder æg, gluten og laktose.

Cheesecake med citron

Med krydret kiksebund.

En krydret kiksebund som spiller godt sammen med den friske citronflødemasse og den syrlig citrongelé på toppen.

Indeholder æg, gluten og laktose.

Cheesecake med havtorn

Bund af hjemmelavede Oreos kiks.

Bund af kakaokiks med frisk havtorn creme og gelé af havtornsaft.

Indeholder æg, gluten og laktose.

Cheesecake med hindbær

Traditionel kiksebund.

En klassisk cheesecake med den traditionelle kiksebund og flødemasse med vanilje og et strejf citron fra revet skal. 
På toppen en kraftig hindbærgelé.

Indeholder æg, gluten og laktose.

Cheesecake med jordbær

Med bund af hjemmelavet kakaokiks.

Bund af kakaokiks, creme med masser af jordbær og en tyktflydende jordbærsovs på toppen.

Indeholder æg, gluten og laktose.

Cheesecake med kirsebær

Med krydret kiksebund.

Krydret kiksebund og flødemasse med lidt revet citronskal. På toppen kirsebærgelé med hele kirsebær.

Indeholder æg, gluten og laktose.

Chokoladedrøn

Chokolademousse med crunch og karamel

Luftig men samtidig en fyldig chokolade-mousse af 70% chokolade. Blød fløde-karamel og crunch i både top og bund.

Indeholder æg, laktose og mandler. Glutenfri.

Citronfromage

Med saft og skal fra økologiske citroner.

Den helt klassiske citronfromage som vi altid har fået hos vores bedsteforældre, med revet skal i og flødeskum på toppen.

Indeholder æg og laktose. Glutenfri.

Gammeldaws æblekage

Med hjemmelavet æblekagerasp med nødder.

Kogte æbler lagt i lag med hjemmelavet æblekagerasp, med hasselnødder og honning. Flødeskum og et drys hasselnødder på toppen.

Indeholder æg, gluten, laktose og hasselnødder.

Hindbærfromage

Luftig og let hindbærfromage.

Luftig og let fromage med en syrlig frisk smag af hindbær. På toppen et drys af bl.a. hvid chokolade, tørrede hindbær og havsalat som giver lidt bid og umami.

Indeholder æg og laktose. Glutenfri.

Hindbærlagkage

Med kokosmousse og hjemmebagte bunde

Lyse luftige bunde med syrlig hindbær-flødeskum mellem, og på toppen en let sød kokosmousse. Fint samspil mellem det syrlige og det søde.

Indeholder æg, gluten og laktose.

Hvid chokolademousse

Hvid chokolademousse med jordbærsovs

I bunden en tyk sovs af blendede jordbær som passer godt til den lette, lidt søde hvide chokolademousse. Toppet med jordbærsovs og hakket hvid chokolade.

Indeholder æg og laktose. Glutenfri.

Jordbærdrøm

Ladyfingers dyppet i en blanding af jordbær- og limesaft.

Smagen af sommer. Ladyfingers dyppet i en blanding af lime og jordbær saft, og herefter lagt i en cremet masse med blendede jordbær.

Indeholder æg, gluten og laktose.

Kaffefromage

Med saltkaramel og hvid chokolade

Luftig kaffefromage hvor smagen af kaffen suppleres godt at den saltkaramel der er i bunden af glasset, pyntet med et drys hakket hvid chokolade på toppen.

Indeholder æg og laktose. Glutenfri.

Kong Gulerod

Med frisk revet gulerod

Kong Gulerod har bund af knuste hasselnøddemakroner blandet med hakket mørk chokolade.
Syrlig cremet masse med frisk smag fra vanilje og citron.
Det hele toppet med frisk revet gulerod.

Indeholder laktose, hasselnødder og æggehvider. Glutenfri.

Mandelkage med råcreme

Bagt mandelkage

En kage bagt overvejende af mandler med en blød cremet råcreme på toppen. En dessert Christinas familie hele hendes liv har brugt til festlige lejligheder.

Indeholder æg, gluten, laktose og mandler.

Mokkalagkage

Med mokkacreme og hakkede brændte mandler

Lagkage med lyse bunde. Imellem bundene er lagt en mokkacreme med hakkede brændte mandler. Toppet med flødeskum og brændte mandler.

Indeholder æg, gluten, laktose og mandler.

Rabarbertrifli

Med hjemmelavet vaniljecreme.

Rabarber kogt til en let syrlig kompot, lagt sammen med knuste makroner og en hjemmelavet vaniljecreme med mandler. På toppen flødeskum med et let drys knuste makroner.

Indeholder æg, laktose og mandler. Glutenfri.

Ris A La Mande

Med hakkede mandler og hjemmelavet kirsebærsovs

Med masser af håndsmuttede mandler, vanilje og hjemmelavet kirsebærsovs.

Vi laver nogle med en hel mandel i, så der stadig kan vindes en mandelgave.

Indeholder laktose og mandler.

Kun i sæson.

Romfromage

Med hakket mørk chokolade, makroner og et godt skvæt god rom

Dejlig cremet fromage med et godt skvæt god rom, hakket mørk chokolade og makroner.

Indeholder æg, laktose og mandler. Glutenfri.

Rutebillagkage

Chokoladekage med hindbærmosse

Chokoladekage lagt sammen med hindbærmousse. Ovenpå et lag skum med knuste rutebiler og toppet med et drys knuste rutebiler.

Indeholder æg, gluten og laktose.

Rødgrød med fløde

Klassisk dansk sommerdessert.

Klassisk dansk sommerdessert, med masser af bær og flødeskum på toppen.

Indeholder laktose. Glutenfri.

Kun i sæson.

Tiramisu

Italiensk klassiker

Vores hjemmelavede ladyfingers dyppet i kaffe, lagt i masceponecreme med et drys kakao på toppen.

Opskriften er Mortens mor Elses, som hun har finpudset til perfektion igennem mange år.

Indeholder æg, gluten og laktose.

Vegansk Cashew Cheesecake

Bund af cashewnødder

Bunden er cashewnødder, dadler, mand–ler og kokos. Crememassen er også baseret på cashew-nødder, men får den lækre cremede konsistens af soya-yoghurt og andre lækkerier. Det hele toppes af en frugtgelé. Vi laver tit geléen med ananas, men kan også finde på at lave den med jordbær, hindbær, blåbær, og der kan sagtens komme flere varianter.

Desserten er laktosefri, glutenfri og naturligvis vegansk.

Allergener

Vores desserter produceres alle i et stort køkken, derfor kan der forekomme spor af nødder, gluten og andre allergener.