Vores håndlavede desserter…

Intet unødvendigt tilsat, bare en god opskrift og gode råvarer

Chokoladedrøn

Chokolademousse med crunch og karamel
Chokolademousse af 70,5% Belgisk chokolade, en klat blød karamel og hjemmelavet crunch med brændte mandler i top og bund.

Citronfromage

Med saft og skal fra økologiske citroner.
Klassisk dansk dessert. Vi laver en frisk fromage med saft og skal fra økologiske citroner, toppet med flødeskum.

Cheesecake med havtorn

Bund af hjemmelavede Oreos kiks.
Creme og gelé med havtorn.

Cheesecake med lakrids

Bund af hjemmelavede kiks, creme med lakridspulver og limegelé og lakridsgranulat.
Både skal og saft er fra økologiske lime.

Cheesecake med kirsebær

Med hjemmelavet kiksebund.
Bund af egne krydrede kiks, creme med vanilje og revet økologisk citronskal. På toppen kirsebær og kirsebærgelé.

Cheesecake med passion

Med bund af hjemmelavet kakaokiks
Bund af hjemmelavet kakaokiks og en let syrlig og frisk creme med passionfrugtsaft. Toppet med gelé af passionfrugt og et drys mørk chokolade.

Cheesecake med jordbær

Med bund af hjemmelavet kakaokiks.
Creme med jordbær. Toppet med tyk jordbærsovs.

Brasiliansk chokoladekage

Brasilianernes nationaldessert Brigadeiro
Som vi laver efter opskriften fra vores brasilianske venner. Intens chokoladekage med masser af chokolade, lidt friskpresset økologisk appelsinsaft og et skvat rom.

Mokka lagkage

Med mokkacreme og hakkede brændte mandler
Minilagkage med hjemmelavede lyse- og mørke bunde, lagt sammen med mokkacreme og hakkede brændte mandler.
Øverst et lag flødeskum og endnu et drys hakkede brændte mandler.

Jordbærdrøm

Ladyfingers dyppet i en blanding af jordbær- og øko-limesaft.
Lagt i en creme med blendede jordbærstykker. Smagen af sommer!

Mandelkage med råcreme

Bagt mandelkage
Toppet med let stivet råcreme.

Rabarbertrifli

Med hjemmelavet vaniljecreme.
Rabarber kogt til en let syrlig kompot, lagt sammen med knuste makroner og en hjemmelavet vaniljecreme med mandler.
På toppen flødeskum med et let drys knuste mankr

Tiramisu

Italiensk klassiker med Marsala
Vores hjemmelavede ladyfingers dyppet i en blanding af kaffe og Marsala dessertvin. Lagt i masceponecreme med et drys kakao på toppen. Opskriften er Mortens mor Elses, som hun har finpudset til perfektion igennem mange år.

Rutebilkage

Chokoladekage med hindbærmosse
skum og knuste rutebiler.

Rødgrød

Klassisk dansk sommerdessert.
Laves i to varianter, med eller uden flødeskum.

Gammeldaws æblekage

Med hjemmelavet æblekagerasp med nødder.
Kogte æbler lagt i lag med hjemmelavet æblekagerasp, med hasselnødder og honning. Flødeskum og et drys hasselnødder på toppen.

Kaffefromage

Med saltkaramel og hvid chokolade
En luftig fromage med kaffe og en blød salt karamel der spiller godt sammen med kaffen. På toppen et drys hakket hvid chokolade.

Hindbær Lagkage

Med kokosmousse og hjemmebagte bunde

Ris A La Mande

Med hakkede mandler og hjemmelavet kirsebærsovs

Romfromage

Med hakket mørk chokolade, makroner og et godt skvæt god rom

Skovbærmousse

Fyldig mousse af blandede skovbær med bund af hjemmelavede krydrede kiks. På toppen et drys hakket hvid chokolade.